HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Kivételek mindig vannak!

2008.10.23. 09:39 irodeak

 

Afrikából csak Claudia telefonálhat haza!
Frei akár kétmilliót is hajlandó fizetni a sztároknak!

Frei Tamás legújabb műsorában, a Sztárok a fejülre estekben akár milliókat is kereshetnek a sztárok. A műsor producere állítólag mindenkinek annyit fizet, amennyi egy havi keresetük.

A sztárok közül egyedül Claudia vihet majd mobiltelefont és naponta felhívhatja férjét, de maximum 5 percig beszéhetnek majd.- írja a Napi ász.

Pankára,Caludia kislányára a sztár távolléta alatt apukája, Gesztesi Károly színművész vigyáz majd. Claudia egy hónapig lesz távol és nem tudja, hogyan fogja bírni, hisz ennyi ideig még nem volt szeretteitől távol. Egyedül az nyújt mszámára vigaszt, hogy telefonon beszélhet családjával.

- Szerencsére olyan helyeken mozognak majd, ahol teljes lefedettség van, így nem okoz majd gondot a kapcsolattartás. Mivel az internet segítségével beszélünk majd, még látni is fogjuk egymást, azon kívül, hogy halljuk Claudia hangját. - nyilatkozta Gesztesi Károly.

Információk szerint a játékosok, Oláh Ibolya, Horváth Ágnes, Voksán Virág, Fekete László, Lakatos Márk, Kozsó, Fiala János, valamint Bódi Guszti és Margó nem egyformán keresnek a játékkal pénzt.

Van aki két millió forintot is kap az egy hónapos távollétért, viszont van aki ennek csak töredékét.


Forrás: bulvar.ma.hu
 

1 komment

Címkék: liptai claudia infó

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr59740015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juditta2 2008.11.08. 12:58:37

Gyerekek véleményt kérek Márk távozásásról? Tényleg uncsi a nézőknek aha valaki nagyon "egybe van" és normális? Annyi hogy mondjam finoman "lájtos" IQ-jú drága sztár között lehetett volna választani MIÉRT pont Márk? Fiala úr ne is álmondjon távozásáról,kell ide egy kis konflikt,amit biztos nem Virág 550-es kebelbetétei fognak kiváltani...
süti beállítások módosítása