HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Claudiát nagy-nagy kényeztetés várja itthon

2008.11.26. 17:38 irodeak


Napok óta arról pletykálnak, hogy Liptai Claudia nagyon rosszul érzi magát Afrikában. Férje, Gesztesi Károly a StoryOnline-nak elmondta, sajnos el tudja képzelni, hogy felesége néha ki van borulva.

 

Csaknem egy hónapja van távol a TV2 műsorvezetője családjától. Gesztesi Károly már az indulás előtt azt mondta a StoryOnline-nak, előfordulhat, hogy Claudia nagyon nehezen viseli majd Panka hiányát. A jóslata részben beigazolódott. Gesztesi Károly most arról számolt be, ő a képernyőn keresztül is észreveszi, hogy szerelmének hiányzik Afrikában a kiegyensúlyozott és biztonságot jelentő családi háttér.

Mivel a körülmények nem teszik lehetővé, hogy minden nap beszéljenek, így körülbelül négynaponta tudnak egymással szót váltani. Ekkor is csak néhány percük van, így lényeges dolgokról nem tudnak beszélni.

Ettől függetlenül Claudia férje úgy érzi, feleségét megviseli, hogy nem láthatja a szeretteit. Persze, ahogy mondani szokták, a színésznő most már féllábon állva is kibírja a hátralévő három napot, hiszen utána véget ér A sztárok a fejükre estek című műsor. Gesztesi Károly elárulta, hazaérkezése után itthon nagy kényeztetésben lesz része Claudiának.


Forrás: storyonline.hu
 

Bizony, egy hónap is sok tud lenni, mikor nélkülözni kell szerettetinket.

 

Szólj hozzá!

Címkék: liptai claudia infó gesztesi károly

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr72789914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása