HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Claudia örömkönnyekben - kislánya is várta a repülőtéren

2008.11.30. 10:50 irodeak

 

Örömkiáltással és könnyekkel küszködve ölelte át kislányát Liptai Claudia, mikor megpillantotta Pankát a repülőtéren. A műsorvezető és a TV2 Sztárok a fejükre estek című műsorának celebjei is hazatértek Magyarországra, a versenynek azonban még nincs vége

Hazaérkeztek Afrikából a Sztárok a fejükre estek versenyzői. Bár az afrikai kalandoknak már vége, a TV2 Sztárok a fejükre estek című műsorának döntőjére csak vasárnap kerül sor, élőadásban, a stúdióban. Ekkor derül ki ugyanis, hogy, ki nyeri a FAIRTRADE utazó nagykövete kitüntető címet.

A sztárokkal egy gépen érkezett Afrikából a műsor háziasszonya, Liptai Claudia is, akinek első ölelését az ajtónál várakozó kislánya kapta. A műsorvezető szeme azonnal könnybe lábadt, amint meglátta és magához szoríthatta Pankát.
"Rengeteg dolgot hoztam Pankának: kanalat, láncot, szép ékszereket, stb. A lényeg, hogy mindenen van zsiráf, mert ez a kedvence" -árulta el a boldog anyuka, akit az egész család várt már a repülőtéren.

"Viszonylag jól bírtuk Claudia nélkül, ez egy ilyen család: mindig dolgozik a másik fele. Így több időt is töltöttem Pankával. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden este néztük Clau-t a tévében, de amikor ráértünk, vagy nem feküdt le Panka - mert ő már 8-kor aludni szokott-, akkor igen. Kezdetben annyira nem hiányolta az anyukáját, mert sokszor megy el ő is otthonról dolgozni, de most már napok óta várta" -árulta el Gesztesi Károly a STOPnak, aki nem kis meglepetéssel kedveskedett Claudiának.

"Most nem haza megyünk, hanem a barátainkhoz egy hotelbe, ahol kiáztathatja magát és kaphat mindenféle masszázsokat, ami szerintem nagyon hiányzik már neki. Természetesen lesz mindenféle finomság is, de ez neki még meglepetés. A kedvence a húsleves és a rántott hús krumplipürével, így ez lesz a menü- súgta meg Gesztesi, aki családjával fehér limuzinnal utazott tovább a reptérről.

A Sztárok a fejükre estek versenyzői pedig még szintén nem tértek haza: terepjáróval utaztak egy hotelba, ahol ideiglenesen szállnak meg, s majd csak a döntő után térnek otthonaikba.


Forrás: stop.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: liptai claudia infó gesztesi károly

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr35795860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása