HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Balhé az új TV2-műsor körül

2008.09.19. 06:54 irodeak

Még el sem kezdődött, de már gondok vannak:

Szerződésbontásra is sor kerülhet a TV2 és a Bódi család között. Bódi Guszti és Margó ugyanis írásban már megállapodtak a csatornával, hogy szerepelni fognak A sztárok a fejükre estek című műsorban, ám utólag végiggondolva arra jutottak: ez ellenkezhet hagyományaikkal. Lehetséges ugyanis, hogy a házaspárnak egy hónapot külön kell tölteniük, amire nem vállalkoznak.

"Megállapodtunk, aláírtuk a szerződést, de arról nem volt szó, hogy ha valamelyikünket kiszavazzák a nézők, akár egy hónapot is külön kell töltenünk. Ezt a roma tradíciók nem engedik" - indokolta aggályaikat Bódi Guszti. Bódiék nem érintkezhetnek egymással, ha valamelyikük kikerül a műsorból, Guszti pedig nem hajlandó egy ismeretlen földrészen, férfiak társaságában hagyni feleségét.

Forrás: zoom.hu

Szólj hozzá!

Címkék: infó bódi guszti bódi margó

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr63670511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása