HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Kígyó marta meg a stáb tagját!

2008.11.11. 20:24 irodeak

 

Éppen egy kígyószakértő tartott előadást a sztároknak arról, hogyan viselkedjenek, ha kígyóval találkoznak, amikor a kezében lévő puffogó vipera megmarta.
"A puffogó vipera az egyik legveszélyesebb kígyó, évente 20-25 ezer embert mar meg Afrikában. 7m/s sebességgel támad, az embernek esélye sincs a menekülésre. Marás után, ha az ember nem kap ellenmérget, egy órán belül biztos a halál" - magyarázta az angol kígyószakértő, a sztárok éppen a viperát simogatták, majd éppen rakta volna vissza a kígyót a dobozába, amikor a hüllő gyilkos gyorsasággal a csuklójába mart. 

A sztárok és a stáb még fel sem ocsúdott a döbbenetből, amikor a stáb táborának a területén egy fekete mambát ártalmatlanítottak a helyi vadőrök. "A puffogó viperánál a fekete mamba sokkal veszélyesebb. A mérge olyan erős, hogy mire orvoshoz kerül az ember, általában már késő. Fél percen belül teljes a bénulás, miközben a megmart ember végig tudatánál van" - mesélte a kígyószakértő.


Forrás: storyonline.hu
Kép: wikipedia.org

Szólj hozzá!

Címkék: infó puffogó vipera

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr70764028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása