HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Kucsera Gábor megszegte a szabályokat, majdnem rossz vége lett

2008.11.11. 20:13 irodeak

 

A sztárok a fejükre estek szereplői tudomást sem vesznek Kozsóról, míg Kucsera Gábor és Voksán Virág csak egymásra figyel. A fiatalokat még a vadvilág veszélyei sem érdekli. A sportoló megszegte a szabályokat és egyik éjjel fegyveres kísérő nélkül indult a folyóhoz sétálni. Kiderült, hogy a vízben hemzsegnek a ragadozók, és Gábor ordítva rohant vissza a táborba.

 

 

 

Egyre nehezebben viselik az afrikai kalandtúra megpróbáltatásait a sztárok. Mindennaposak az ordítozások, és ami még nem fordult elő ilyen műsorban, egyiküket teljesen kiközösítették. A "szeretet nagykövete", Kozsó közutálatnak örvend, ő az egyetlen, aki külön sátorban alszik és gyakran ücsörög magányosan.

A Blikk információi szerint, ha a playmate zuhanyozni megy, Kucsera Gábor készségesen elkíséri és cipeli a lány cuccát. Míg Virág tisztálkodik, Gábor nem mozdul a zuhanyozó mellől. A lap szerint talán jobb lenne, ha a több szavazáson is hazánk legjobb pasija címet elnyert kajakos komolyan venné a vadont is.

 

Forrás: stop.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: infó voksán virág kucsera gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr53764005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása