HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Margó a fóbiájától akart megszabadulni?

2008.11.05. 10:03 irodeak

 
Álmában is hídról zuhan az énekesnő...

 

 



Száztizenegy métert zuhant Bódi Guszti felesége, amikor leugrott a Viktória-vízesés fölötti hídról - A merész bungee-jumping mutatványt Zambiában vállalta be Margó...
Még a családnak is óriási meglepetést szerzett, amikor a mélybe vetette magát Bódi Margó - Az énekesnő Zambiában, a Sztárok a fejükre estek show keretében ugrott le a Viktória-vízesés fölötti hídról, 111 méter magasról.

Fia, Csabi szerint Margó azért vállalta a merész mutatványt, mert rémálmában gyakran zuhan egy hídról. Ezzel akarta legyőzni félelmét - vélte a Napi Ászban Bódi Csaba.

Különösen a férje, Guszti izgult a helyszínen Margóért, aki összeszedve minden bátorságát vállalta az ugrást.

A Bódi házaspár az afrikai kalandtúrára is együtt ment, hiszen mióta összeházasodtak, nem is töltöttek külön napot egymástól.

A roma hagyományokat követik - Bódi Margó korábban részt vett a Hal a tortánban, s kifejezetten furcsa volt számára, hogy a párja nélkül, egy idegen férfi lakásában is elköltött vacsorát, hiszen korábban ilyesmi sosem fordult elő vele.

Elárulta, náluk az ilyesmi nem szokás - Még olyan sem történt, hogy egyedül, késő este ért volna haza, amikor a férje, Guszti már az igazak álmát aludta. Szinte úgy érezte, hogy valami rossz dolgott követett el - mesélte.

A házaspár azért némi aggodalommal nézett az Afrikába utazás elébe. Mindketten úgy vélték ugyanis, hogy lehetséges, külön-külön ezúttal jobban boldogulnának...


Forrás: bulvar.ma.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: infó bódi margó

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr53751240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása