HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Elmegy vajon Fiala a ma esti döntőre?

2008.11.30. 10:58 irodeak


Meri vagy nem meri kockára tenni a többmilliós gázsit és az ötmilliós kötbért Fiala János? Ha nem megy el a Sztárok a fejükre estek ma esti döntőjére a TV2 stúdiójába, akkor ugrik a gázsi, és még neki kell ötmilliót fizetnie szerződésszegésért.

Pedig sanszos, hogy otthon marad, hiszen a rádiós egész héten dühöngött a műsor miatt. Szerinte a busmanokat jelmezkölcsönzőből hozták, Frei borzalmas társaságot verbuvált össze, és a csatorna szóvivőjét is támadta. A hét közepén még azzal fenyegetőzött rádióműsorában, hogy nem megy el a ma esti döntőre, annyira elege van az egészből. Biztosra vette, hogy a műsorban manipulálták a róla kialakított képet.

Frei Tamás szerint az első komoly balhé Fiala János és a Bódi család közt akkor robbant ki, amikor csónakokkal eveztek a folyón, és állatokat kellett fényképezniük. „Bódi Guszti hangoskodott, mire Fiala megkérte, hagyja már abba ezt a vircsaftot, mert csak elijeszti az állatokat” – idézi fel Frei. „Azon vesztek össze, hogyan kell viselkedni. János közölte, nem beszél többet Gusztival. Erre a konfliktusra tudok gondolni, hiszen egyet sem hagytunk ki az adásból.” Pedig előfordult, hogy Freit arra kérték a szereplők egy-egy beszólás után, hogy az ne menjen adásba. Például Kozsó, miután Győzikét cikizte.

„Igaz a mondás, Afrika megmutatja a valódi arcodat – állítja Frei. – Egyszer fordult elő, hogy a vihar tönkretette a technikát, ezért nem tudtuk felvenni, amikor Fiala és Kozsó majdnem összeverekedett a zuhanyzóban. De másnap a többiek elmesélték, így értesültek a részletekről a nézők.”

Freit meglepte, hogy még Fiala is egészen más volt, mint amilyennek megismerte. „Meglepett, hogy a többiek milyen nehezen viselik el Jánost. És azt gondoltam, hogy ő is toleránsabb lesz a többiekkel. Nem hittem volna, hogy olyan komoly összeveszések lesznek, amelyek végén majdnem ökölre mennek.”

Tamás úgy véli, ez a tíz ember valahol kicsiben reprezentálja hazánkat. „Magyar turmix. Nem bántam meg, hogy őket vittem Afrikába. Jelen volt a butaság, az okoskodás, a gőg, a düh, volt, aki még a műsor elején a luxusszállóban is elégedetlenkedett. De olyanok is akadtak, akik nyitottak a világra, a jég hátán is megélnek.”

Egy biztos, Fialát ma ötkor várják a stúdióban, és az élő adás este nyolckor elkezdődik. Vele vagy nélküle.

Hazaérkezett tegnap a TV2 A sztárok a fejükre estek című műsorának csapata. Liptai Claudiát férje, Gesztesi Károly és kislánya, Panka várta a reptéren. A műsorvezető először alig ismert rá gyermekére, majd pár pillanat elteltével zokogva ölelte magához Pankát. A kislány végigsimogatta Claudia arcát, hogy meggyőződjön róla, épségben visszakapta anyukáját, majd szorosan hozzábújt. Gesztesinek is volt egy óriási meglepetése rég nem látott felesége számára, egy hófehér limuzinnal megszöktette és egy wellnessszállodában vitte. „Csodálatos volt ez az egy hónap, de a hazaérkezés is. És a lányom közben felnőtt!” – lelkendezett Claudia.


Forrás: blikk.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: liptai claudia infó frei tamás fiala jános bódi guszti

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr81795866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása