HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Alakul a csapat

2008.10.01. 06:22 irodeak

 

Mostanában nem írnak a Bódi házaspár kalandtúrájáról, utolsó információ szerint lemondták a részvételt,  az origó mégis azt írja, hogy már hat személy ismert a résztvevők közül:

jó két hete tudjuk, hogy a Bódi házaspár, Kozsó és Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter hamarosan Afrikába utazik Frei Tamás vezetésével.

Most két újabb híresség csatlakozott a csapathoz Voksán Virág fotómodell és Fiala János rádiós mûsorvezetõ személyében. Mindkettejük dzsungelharca érdekes színfoltot adhat a mûsornak, hisz nehezen tudjuk elképzelni, amint Voksán Virág mûkörmeivel kaszabolja a bozótot; az viszont nagyon is élénken megjelenik elõttünk, ahogy Fiala beszólogat a tábor körül lebzselõ oroszlánoknak.

origo

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: horváth ágnes infó kozsó fiala jános bódi guszti bódi margó voksán virág

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr22689442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása