HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Claudia tüdőgyulladással utazik Afrikába

2008.10.30. 06:36 irodeak

 

Súlyos tüdőgyulladással indul útra Frei Tamással és csapatával Liptai Claudia. A színésznő szervezete nagy valószínűséggel a sárgaláz ellen kapott oltás miatt gyengült le annyira, hogy egy hörghurut vírus a tüdejét is megfertőzte.

A sztárok valóban a fejükre estek, Liptai Claudia ugyanis súlyos betegen is vállalta, hogy a Feete kontinensre utazik a TV2 új produkciójával.

 

 

 

A műsorvezető-színésznő két napja érzi, hogy baj van, de először csak egy ártatlan torokbetegségre gyanakodott, tünetei azonban egyre erősödtek, és végül, amikor köhögő rohamai voltak, elment az orvoshoz. Jól tette, mert kiderült veszélyes kór támadta meg a szervezetét.
– Életemben nem találkoztam még ilyen ugató köhögéssel, mint amit produkálok – mesélte Claudia. – Az orvosom szerint a sárgaláz ellen kapott oltás gyengítette le annyira a szervezetemet, hogy bekaphattam egy hörghurutgyulladást, ami egy nap alatt a tüdőmet is megfertőzte. – meséli. – Szerencsére hamar felfedeztük a bajt, nem volt ideje teljesen kifejlődni, így hamar felgyógyulhatnék, ha itthon, nyugodt körülmények között pihennék – teszi hozzá.
Claudia viszont ma repülőre száll, hogy elinduljon ”A sztárok a fejükre estek” című műsor forgatására, Afrikába, ahol számtalan veszélyes vírus támadhatja meg legyengült szervezetét.
– Az orvosom azt mondta, hogy nem veszélytelen ez a vállalkozás, de nincs mit tennem, elvállaltam, hát elmegyek, nincs visszaút – mondja határozottan Claudia. – A hozzáértők szerint egyébként – teszi hozzá – a tüdő megbetegedése egyértelműen lelki gondokra utal. Az én esetemen ez helytálló: egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni, hogy itt kell hagynom a lányomat. Belebetegszem a gondolatba, hogy ilyen sok időt külön leszünk Pankától – csuklik el a hangja. – Ha kicsit nyomorultan is, de elindulok, mert tudom, nagy kihívás lesz ez az út. Ha hazaérek egyszer, majd nevetek az egészen. Most viszont inkább sírni tudnék...

 

Forrás:borsonline.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: liptai claudia infó

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr25739819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása