HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Elindultak fejre esni sztárok Afrikába

2008.10.30. 09:23 irodeak

 

Mindenre felkészültek az Afrikába repült sztárok..
Kozsó végrendeletet készített, Fekete Laci megbánta az igent

Mindenre felkészültek a tegnap Afrikába indult hazai sztárok - Volt, aki már most bánta, hogy bevállalta a kalandot, és olyan is, aki nagyon komolyan vette a veszélyeket.

 

 

 

Elrepültek Afrikába a hírességek, ahol Frei Tamás A sztárok a fejükre estek című műsorának lesznek a szereplői. Kozsó megírta a végrendeletét, Fekete László bánta, hogy igent mondott a kalandra.

Oláh Ibolya egy pipával szerelkezett fel, tart a cigaretta hiányától. Bódi Guszti és Margó pedig rájött, hogy nem is olyan jó együtt utazni, talán egyedül mindketten jobban boldogulnának. A sztárok közül legtöbben attól tartanak, hogyan viselkednek majd egymással a nomád környezetben - adta hírül a Napi Ász.

A Sztárok a fejükre estek műsorvezetője Liptai Claudia és Kovács Áron lesz, akik számára nem kevésbé jelent kihívást a dolog, mint maguknak a szereplőknek.

Liptai Claudia például, bár nagyon örül a felkérésnek, már korábban fájó szívvel mesélte, hogy itthon kell hagynia a kislányát. Csupán az vígasztalta, hogy a család megnyugtatta, nem kell aggódnia a kétéves Panka miatt, hiszen mindenki igyekszik majd pótolni a mama átmeneti hiányát.

Claudia ugyanakkor magát is félti amiatt, hogy szenvedni fog a gyermeke hiányától - egy hónapig lesz a műsor miatt távol.

Frei Tamás kalandshow-ja annyiban tér majd el a hasonló témájú produkcióktól, hogy a szereplőknek nem kell különböző, "elrettentő" feladatokat teljesíteniük. Ehelyett azonban több helyszínen, Zambiában és Botswanában a valós környezeti kihívásokkal kell szembenézniük.

Vándorolnak majd egyik helyről a másikra, és mindenhol fel kell találniuk magukat, ami ugyancsak érdekes kalandokat ígér.

Tíz ismert személyiség vállalta a megmérettetést: Dr. Horváth Ágnes, Bódi Margó és Guszti, Kozsó, Voksán Virág, Csősz Boglárka, Kucsera Gábor, Fiala János, Lakatos Márk, Fekete Laci és Oláh Ibolya.

 

Forrás: bulvar.ma.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: oláh ibolya liptai claudia horváth ágnes infó fekete lászló frei tamás lakatos márk kozsó fiala jános bódi guszti bódi margó kovács áron voksán virág kucsera gábor csősz boglárka

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr77739947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása