HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Eltűntek? Hova lett Frei Tamás és csapata?

2008.11.02. 21:08 irodeak

 Hová lett a Frei Tamás vezette sztár csapat? Miért nem adnak hírt magukról?

Napok óta nincs hír Frei Tamásról és a Sztárok a fejükre estek szereplőiről. Az Afrikában állomásozó produkciónak minden kapcsolata megszakad a külvilággal. A feleségéért, Liptai Claudiáért aggódó Gesztesi Károly szerint Frei Tamás felelőtlensége miatt nem adnak életjelet magukról a kalandtúrán résztvevő sztárok.

Baljós előjelekkel indul a TV2 új műsora, a Sztárok a Fejükre estek című reality. Frei Tamás és ötven tagú stábja éppen, hogy megérkezett az első forgatási helyszínre Zambiába, máris, mintha a föld nyelte volna el őket. A telefon és az internet kapcsolat is megszűnt, így sem a csatorna, sem a hozzátartozók nem tudnak biztosat arról, hogy él-e, hal-e a társaság. Gesztesi Károly is napok óta próbálja hívni felesége Liptai Claudia számát, eredménytelenül...

– Csütörtökön beszéltem vele utoljára telefonon, de mondat közben megszakadt a vonal. Azóta semmit sem tudok Claudiáról! Tudom, hogy csalánba nem csap a ménkű, de nagyon jó lenne biztosan tudni, hogy nem került bajba. Azt hiszem, Frei Tamás dolga lenne, hogy küldjön egy jelet arról, hogy rendben vannak-e a dolgok. Felelőtlenségnek tartom, hogy nem teszi! – mondta Gesztesi.


A TV2 szóvivője Magyar Rita sem tudott érdemi információval szolgálni Freiékről.
– Csütörtök óta nem kaptunk hírt róluk, az utolsó e-mailben az állt: "Érkezésünkkor zavargások törtek ki, át kellett szerveznünk az útvonalat. Mindannyian jól vagyunk." Hétfőn lesz az első élő bejelentkezés. Számunkra is akkor fog kiderülni, hogy megvannak-e. Mondanom sem kell, mennyire aggódunk értük!

 

Forrás: borsonline.hu
 

Még el sem kezdődött, de már lehet izgulni.....

Szólj hozzá!

Címkék: liptai claudia infó frei tamás gesztesi károly

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr21746291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása