HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Horváth Ágnesről már van hír

2008.11.03. 19:19 irodeak

Horváth Ágnes a mélybe vette magát

Alig léptek Afrika földjére a TV2 ma este induló produkciója, A sztárok a fejükre estek szereplői, máris rázós helyzetek egész sora várt rájuk. A Zimbabwéban kitört zavargások miatt Frei Tamásnak és csapatának át kellett szervezniük a korábbi útvonaltervet.


A repülőtéren két csapatra osztották és autóba ültették megszeppent hírességeinket, az első brigád Zambiába, a második csoport a hétfő délutáni találkozó helyszínére, Botswanába indult. Mint kiderült, ők jártak jobban.

A Zambiában maradt sztárok némelyikére ugyanis meglehetősen veszélyes és ijesztő feladat várt: a festői szépségű Viktória-vízesés fölött húzódó, ám a világ második legmagasabb bungee jumping-helyeként számon tartott hídról kellett a szédítő, 111 méteres mélységbe vetni magukat.

Horváth Ágnes – ha nem is boldogan, de vállalkozott az ugrásra, hiszen minden feladat teljesítéséért pénz jár, amelyen pedig élelmet, ruhát, eszközöket vásárolhatnak maguknak a résztvevők. Sőt Ági nemcsak hogy jelentkezett, de dupla borravalót nyomott a szerkezetetet irányító afrikai fiatalember kezébe. A volt miniszter nem örömében fizetett duplán, bőkezűségének oka a félelem volt.

Nem lehet tudni, hogy a minisztersége során észlelt rossz tapasztalatok miatt vagy más okból, de az ugrás előtt mindvégig rettenetesen tartott egy esetleges sztrájktól, mégpedig a helyi áramszolgáltató dolgozóinak munkabeszüntetésétől. Horváth Ágnesnek ugyanis meggyőződése volt, hogy az ugrás után a bungee jumping árammal működő tartószerkezete nem lesz képes őt visszahúzni a szakadékból. S mivel az exminiszter minden eshetőségre felkészült, s tudja, az afrikai országban szinte minden és mindenki megvehető, így igyekezett megvásárolni saját biztonságát.


Forrás: blikk.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: horváth ágnes infó viktória botswana bungee jumping vízesés zambiába

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr4747965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása