HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Ibolya haza akart menni

2008.11.05. 13:26 irodeak

 

Társai győzködésére maradt a Sztárok a fejükre estek csapatával Oláh Ibolya
Életveszélyes szituációban találták magukat a Sztárok a fejükre estek versenyzői, akiknek a 111 méteres bungee jumping-ugrás után a világ legveszélyesebb folyóján kellett átkelniük.

 

 

 

 

Alig heverték ki az előző két nap izgalmait és veszélyeit Oláh Ibolyáék, máris újabb kőkemény feladattal szembesültek. A két csapatra osztott társaságnak először el kellett jutnia a gyors folyású Zambézi folyóig, de az út annyira nehéz terepen vezette Voksán Virágékat, hogy mindenki lélegzet-visszafojtva próbálta higgadtságát megőrizni.

Ez Fekete Lacinak nem sikerült, ő egy rossz mozdulat után fájdalomtól eltorzult arccal esett össze. A világ legerősebb embere a bokáját fájlalta, ami annyira feldagadt, hogy félő volt, talán el is tört, de végül kiderült, hogy csak zúzódás. Laci persze kijelentette, hogy emiatt senki ne gondolja, hogy feladja a versenyt! Nem így Oláh Ibolya!

 

 

Ő azután akarta elhagyni a Sztárok a fejükre estek című produkciót, miután leereszkedtek egy kanyonba, majd a félelemtől és az átélt izgalmaktól elájult. A két csapat gumicsónakokkal egy olyan zúgóhoz próbált eljutni a folyón, ahová eddig csak kevés embernek sikerült. A rafting annyira megviselte Ibolyát, hogy hisztizni kezdett.

– Nem érdekel az egész! Erről szó sem volt, hogy ilyeneken kell keresztülmennünk! Azonnal haza akarok menni, elegem volt, nem érdekel a szerződés sem! – üvöltötte szinte magánkívül.

 

 

Végül a többieknek azzal sikerült őt meggyőzniük, hogy ha kiszáll a versenyből, akkor a csapattársait is nehéz helyzetbe hozza. Ugyanis minden elvégzett feladat után pénzt kapnak a játékosok, amiből élelmet és hasznos dolgokat vásárolhatnak.

 

Forrás: blikk.hu

 

1 komment

Címkék: oláh ibolya infó

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr47751248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidrapeter 2009.02.26. 13:09:05

:) Celebjeink jót raftingoltak. Sok vadvízes álma ez a Folyó. Néhány ismerős, szakavatott járt már ott, elmondásuk szerint a túra része a borulás. Azért a túravezetők ott "borítják" a hajót, ahol utána igen hosszan csendes, nyugodt része következik a folyónak. Van idő és biztonsággal ki lehet szedegetni mindenkit a vízből. Ibolyától nagyon ügyes, hogy az evezőjét mindvégig megtartotta.
Nálunk ez valahogy így zajlik: vadviz.blog.hu/
süti beállítások módosítása