HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Claudia hízik a busmanok földjén

2008.11.21. 07:34 irodeak


A Sztárok a fejükre estek játékban maradt versenyzői éhségtől kopogó szemekkel járják a sivatagot hetek óta. Miközben mindegyikük leadott már néhány kilót, szemmel láthatólag egyetlen ember hízott csak a stábból: a műsorvezető Claudia. Ezen a tényen azonban kár is csodálkozni, hiszen a vörös démon választékos éttermi kosztot eszik naponta többször is a luxus sátorban. 

Claudia és Áron külön-külön sátorban lakik Botswana közepén, akárcsak a többi játékos. Ám a két műsorvezető szállóhelyén a talaj le van fedve padlóval, megóvva őket a hívatlan rovaroktól és csúszómászóktól. Ráadásul saját angol wc és zuhanyzó áll rendelkezésükre. Igaz, hogy a vizet lajtos kocsival szállítják a helyszínre, de még így is sokkal kényelmesebb, mint a fejükre esett sztároknak, akik a természet lágy ölén kénytelenek megoldani kisebb-nagyobb szükségleteiket. Claudiáék ráadásul minőségi koszton élnek, ami meg is látszik a vörös démomon. Míg a játékosok kopogó szemmel adják le a kilókat, Claudia láthatóan hízik. Arról nem beszélve, hogy a róla készült fotók is tanúsítják, milyen jól szórakozik és érzi magát a műsorvezető.

Bochkor Gábor és Voga János még Liptaiéknál is nagyobb kényelemben élik mindennapjaikat
Fotó: slagerradio.hu


Azonban vannak, akik még Liptaiéknál is nagyobb kényelemben élik mindennapjaikat a kinti táborban: mégpedig Bochkor Gábor és Voga János, a Bumeráng két helyszíni tudosítója. Bocsiék a sivatag szélén lévő, a helyi körülményekhez képest luxus lakosztályból nevetnek a sztárok szenvedésein, miközben azok néhány növényi gumóval próbálják csillapítani éhségüket száraz fűből felépített kunyhóikban. A Sláger rádió két sztárja eközben all-inclusive ellátásban részesül, hűtőszekrényük többféle sörtől és egyéb italoktól roskadozik. Ha pedig a forró, száraz levegőtől hűsölni támad kedvük, akkor a teraszon található kis medencében fürödhetnek. Ám minden jónak vége szakad egyszer, Bochkorék holnap veszik a sátorfájukat, és hazarepülnek.

A Sztárok a fejükre estek játékosaira rájár a rúd: nemcsak egymás egyre idegesítőbb társaságát, tikkasztó meleget, nélkülözést és az éhezést kell elviselniük, hanem már kipihenni sem tudják magukat. Miközben a busmanok által épített kis kunyhókban próbálják az igazak álmait aludni, fél óránként riadnak fel a testükön mászkáló hatalmas férgektől és rovaroktól. Oláh Ibolyának ráadásul leégett a keze a Nap sugaraitól, ezért még kötéseket is kénytelen viselni a karján, mert különben elfertőződne a friss seb.


Forrás: borsonline.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: oláh ibolya bochkor gábor liptai claudia infó kovács áron voga jános

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr8780650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása