HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Liptai Claudia és Kovács Áron lesz a műsorvezetője az afrikai kalandtúrának

2008.09.30. 18:25 irodeak

 

Izgatottan készül az utazásra a TV2 A sztárok a fejükre estek című kalandshow két műsorvezetője, Liptai Claudia és Kovács Áron. A tíz versenyzővel együtt ugyanis ők is Afrikába utaznak, ahol négy hétig a bennszülöttek mindennapjait élik, távol a családjuktól. Claudia elárulta: sokkal jobban retteg saját kislányától, mint az oroszlánoktól.

– Hihetetlenül nagy kihívás ez számomra, hiszen én általában ragaszkodom a komforthoz – kezdte Claudia. – De jöjjenek a bogarak, vadállatok, izgatottan várom.

Viszont soha nem töltöttünk egymás nélkül három napnál többet a kislányommal. Most pedig négy hétre utazunk. Megkértem az összes kollégámat, barátomat, aki járt már hasonló cipőben, hogy meséljék el a tapasztalataikat. Szerencsére mindenki megnyugtatott, hogy nem fog maradandó lelki károsodást szenvedni a gyerekem. Mégis sokkal jobban félek tőle, mint az oroszlánoktól. Aztán az is lehet, hogy ha visszajövök más lesz a véleményem – nevetett Claudia. A műsorvezetőnő azonban mindenben számíthat férjére, Gesztesi Károlyra, aki egy cseppet sem félti szókimondó feleségét.
– Amikor szültem, ő éppen külföldön volt egy forgatáson. Ezért vicces lenne, ha ő ellenezné ezt az utzást. Egyébként is mindenben támogatjuk egymást, és biztos vagyok abban, hogy jól el lesz Pankával addig. Nagyon jó apa. Ő pedig egy kicsit sem aggódik értem, csak legyint és azt mondja: majd megoldod – magyarázta Claudia. Műsorvezetőtársa, Kovács Áron is nehéz döntést hozott azzal, hogy elvállalta az utat, hiszen alig egy éves a gyermeke.


– A családdal meg kellett vitatnom ezt a kérdést – kezdte Áron. – A gyerek most egy éves, és egy hónapig kimaradni az életéből nagyon rossz lesz. Azalatt rengeteg új dolgot fog tanulni, amiből én kimaradok, és azt nem lehet pótolni. Viszont ha nem vállaltam volna, akkor rosszabb lenne a családnak, mert csak otthon szomorkodnék, amiért fantasztikus kalandokból maradok ki. Hogy kárpótoljam a családomat, a kapott pénzt mind arra költöm, hogy együtt utazgassunk – mondta Áron. A sztárok a fejükre estek novemberben kezdődik a TV2–n.

Forrás: borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: liptai claudia infó kovács áron

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr88675359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása