HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Kucsera Gábor összefeküdt Virággal!

2008.11.21. 07:24 irodeak

 

Amikor a táborlakók próbára küldték, még senki se gondolta, hogy mekkora élvezetekben lesz majd része. (Margó szeméből azért látszott, hogy gonoszul egy főzőtanfolyamban reménykedett...) Virág azonban ismét biztosra ment, és "egy férfi minden helyzetben jól jöhet" elmés elgondolással, Kucsera Gábort választotta "próbatársnak".

Még mielőtt kiderült volna, hogy mire is vállalkoztak, végigküzdöttek egy kemény sportnapot. A frissítő reggeli tornáról csak Fiala és Oláh Ibolya hiányoztak. Az előbbi egészségügyi problémájára hivatkozva felmentést kapott, az utóbbi pedig még mindig a jobb lábát kereste, ezért volt kénytelen megint a ballal kelni... Kozsó közben annyira begörcsölt, hogy kétségbeesve kérte az erős embert: "Üss meg!" (Szerencsére Laci csak térden legyintette...)

A magyar szalámiért folyó kétcsapatos squad verseny majdnem tragédiával végződött Ibolya nyolc percen belül gyógyuló sérülése miatt. Bár Fiala leragadt, és miatta kígyóhús várt a többiekre,- mégis diadalt aratott. Elismerte, hogy ebben a motoros játékban csak örök tartalékos lehet, és valóban gyengén alulmaradt. Önmagát keményen büntette, amikor elutasította az igazságosan elosztott hazai szalámit.

A nap legnagyobb győzelme azonban Kozsóé volt. Homokban hempergett, söpört, cipőket húzott fordítva, félmeztelenre vetkőzött és sapkát húzott, hogy eltűnjön 15 percre az öreg busman és fia elől. Annyira elveszett a szemük elől, hogy még időn túl se találták meg. (No, ezzel itthon is bepróbálkozott már.)

A nap legédesebb pillanata a süteményosztás volt. Bár az őslakosokat eső utáni sárra emlékeztette, a mieinkre varázsszerként hatott. (Még az erős ember is ölbe kapott egy busman gyereket, unokája után vágyakozva...)

Beindultak az érzelmek a táborban. De főleg az együttélésre ítéltetett Virág és Gábor között, akik néhány napig egymás társaságát "kénytelenek" elviselni. Egy kényelmes ház, forró fürdő, finom vacsora, zamatos borok és egy francia ágy... Ez lesz csak az igazán kemény próba!

 

Forrás: eletforma.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: infó voksán virág kucsera gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr95780643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása