HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

A válogatott csapat összeáll

2008.10.09. 13:21 irodeak

 

A sztárok a fejükre estek tízfős csapata végre összeállt. Íme, a gondosan válogatott társaság, amely részt vesz a celeb-szafarishow-n.

Már csak néhány hét, és a Sztárok a fejükre estek hírességei elindulnak életük legnagyobb kalandjára, Afrikába. A már biztos szereplők, Horváth Ágnes, volt egészségügyi miniszter, Kozsó, Fiala János, Voksán Virág, Bódi Margit és Bódi Guszti mellett Kucsera Gábor, Csősz Boglárka, Fekete László és Lakatos Márk, stylist erősítik a csapatot.

Az összetételt látva Frei Tamásnak sikerült az, amit szeretett volna, miszerint nemzetközi mintára egy nagyon vegyes csapatot utaztasson Afrikába. Mi, nézők pedig kíváncsiak vagyunk arra, hogy jön majd ki egymással az ország erős embere és Csősz Bogi, színésznő, vagy éppen az exminiszterasszony és Voksán Virág playmate.

Külön kuriózumnak ígérkezik a roma hagyományokat ápoló Bódi család szereplése is. Annyi biztos, hogy a reality kalandshow nem csak gyönyörű tájakra, hanem az emberi lélek legmélyebb bugyraiba is elkalauzol minket, ahol is kiderül, melyik celebünket, milyen fából faragták.


Forrás: storyonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: horváth ágnes fekete lászló frei tamás lakatos márk kozsó fiala jános bódi guszti bódi margó voksán virág kucsera gábor csősz boglárka

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr69708460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása