HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Voksán Virág Afrikában sem bírja ki szex nélkül

2008.11.21. 06:39 irodeak

 

Két hétnél tovább nem bírom szex nélkül – jelentette ki Voksán Virág mielőtt elutazott Afrikába a Sztárok a fejükre estek stábjával. A nyuszilányból lett dj lassan három hete van távol otthonától, egyre súlyosabb szexhiányban szenved. Kérdés, hogy kit fog elcsábítni a szavannán vele tartó férfi sztárok közül. 

Voksán Virág kendőzetlenül vallott szexuális szokásairól annak a férfimagazinnak, amelynek meztelenül pózolt afrikai utazása előtt. Virág elárulta, hogy a kinti állatvilág veszedelmeitől kevésbé tart, mint saját libidójától amely két hét alatt olyan magasra szökik, hogy képtelen uralkodni testi vágyain.

Virág időzített szexbomba Kucseráék mellett
Fotó: Club 54 / Falusi Kata


– Biztos, hogy Afrikában is hiányozni fog a szex, pláne ha a nézők sokáig bent tartanak a show-ban. A leghosszabb idő eddig maximum két hét volt szex nélkül – árulta el a Club 54 magazinnak a szexi lemezlovas. – Egy hét ut
án tuti kileszek.
A helyi fekete Adoniszok szóba sem jöhetnek Virágnál.
– Azt hallottam, hogy Afrikában nagyon magas az AIDS-es betegek aránya, ezért inkább kihagyom az ottani férfiakat. Nem szeretnék semmilyen betegséget összeszedni, s szerintem egy vadidegennel még gumival is rizikós a szex – nyilatkozta Virág, aki szingli lévén szabadon engedhet a csábításnak. – Ha nincs állandó kapcsolatom – mint például most sincs –, de testi igényeim vannak, a legjobb megoldás egy fix, de nyitott kapcsolat. Nem korlátozzuk egymást semmiben, csak elvagyunk. Ha komoly párkapcsolatban élek, akkor csak a szerelmemmel szeretek ágyba bújni. Ha szingli vagyok, akkor talán jöhet még valaki, mert számomra izgatóbb két férfival, mint még egy nővel – ismerte be Voksán Virág, aki már több, mint két hete kalandozik Afrikában, vagyis időzített szexbombaként ketyeg a szavannán bolyongó társaságban. Kérdés már csak az, hogy ki élesíti ki a még játékban lévő férfiak közül.
Fiala esélytelen, mert Virág haragszik rá, amiért egy korábbi újságcikkben beszólt neki a rádiós. Fekete Laci acélos izmai láthatóan teljesen hidegen hagyják a lányt, még közös témát is nehezen talál vele. Nem úgy Kucsera Gáborral, akivel már a legelső napokban összebarátkozott. Virágnak láthatóan nem lenne ellenére a kajakos szépfiú közeledése. Esélyeit növeli, hogy a világbajnok sportoló jelenleg távkapcsolatban él. Bódi Guszti ugyan feleségével utazott a kalandtúrára, mégis előszeretettel enged meg magának kétértelmű megjegyzéseket Virág buja bájairól. A minap odáig ment a puhatolózásban, hogy vetkőzős pókert indítványozott, aminek természetesen Margó cseppet sem örült. Ne feledkezzünk meg a tábor ötödik férfi lakójáról, a műsorvezető Kovács Áronról sem. A nagydumás műsorvezető az első perctől leplezetlen érdeklődést mutat a playmate iránt, bár Virág valószínűleg nem az ifjú családapát veszi először célba.


Forrás: borsonline.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: infó fekete lászló fiala jános bódi guszti kovács áron voksán virág kucsera gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr44780656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása