HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Oláh Ibolya is csatlakozott Frei csapatához

2008.10.11. 13:47 irodeak

 

Teljes lett a Sztárok a fejükre estek produkció létszáma: az új belépős Oláh Ibolya mellett végül a Bódi házaspár is Afrikába utazik, annak ellenére, hogy korábban visszaléptek a szerepléstől.

A botrány pár héttel ezelőtt tört ki, amikor is a műsorhoz már leszerződött Bódi Guszti és neje, Margó ahogy megtudták, hogy egyikőjük kiesése esetén akár heteket kell külön tölteniük, elhatározták, hogy inkább maradnak itthon.

A roma énekesek még két napot sem töltöttek egymás nélkül, a roma hagyományok nem is engedik. Bár ezt a műsor szerkesztői megértették, a szerződés az szerződés. Végül sikerült kompromisszumot kötni.

"Hosszú tárgyalások után sikerült megegyeznünk a produkció holland licencfőnökével, hogy a magyarországi műsorban tegyenek kivételt, és lehessen a két ember most egy" - mondta a Blikknek Frei Tamás.

"Két test, egy lélek, szavazni is így lehet rájuk. Persze a feladatok megoldása után, ők egyszemélynyi vacsorát kapnak..."

Így bár tíz személy állt készen az indulásra, kilenc versenyző maradt. Frei Tamás ezért megkereste Oláh Ibolyát, aki szívesen vállalta a felkérést.

"Remélem, hogy sikerül belelátnom abba, ahogyan az afrikai emberek élnek. Különösen érdekel az ott élő gyermekek helyzete.

Korábban sok olyan képet láttam, amely szörnyű szegénységben élő kicsiket ábrázolt. Ilyenkor szerintem nincs olyan ember, aki ne akarna segíteni. Ha tudnám, hogy miként lehet nekik segíteni, hát megtenném!" - mesélte az egykori megasztáros.

Forrás: habostorta.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: oláh ibolya frei tamás bódi guszti bódi margó

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr53708495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása