HTML

A Sztárok a fejükre estek....

Afrikai kaland show sztárokkal, akik a fejükre estek.....

Utolsó kommentek

Kucsera Gábor azt hitte átverés

2008.10.09. 13:06 irodeak

 

Kucsera Gábor kajakos feláldozza két hónapos pihenését, amelyet a pekingi olimpián való szereplését követően kapott. A fiatal kajakozó már jövő héten megkezdi az edzéseket, hogy jó formába hozza magát, mire Frei Tamással Afrikába repülnek.

"Csak novemberben kellett volna vízre szállnom, de azért, hogy le ne maradjak a munkáról, inkább belekezdek előbb, aztán irány Afrika! Amikor Frei Tamás felhívott, alig akartam elhinni, hogy valóban ő az. Vissza is kérdeztem: kicsoda keres? Azt hittem, hogy átverés" - meséli az első élményeket a sportoló a Napi Ásznak.

Kucsera Gábor ugyanakkor elárulta: ez egy nagy kihívás számára, amit nem lehet visszautasítani. Afrikában csak a kígyóktól fél egy kicsit, de megpróbálja legyőzni a fóbiáit A sztárok a fejükre estek felvételein.

Forrás: cikk: stop.hu foto: storyonline.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: infó frei tamás kucsera gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarokafejukreestek.blog.hu/api/trackback/id/tr8708443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása